BISCUITJE

Een Biscuitje is een mini-advertentie. Alleen particuliere, niet-commerciële berichten zijn toegestaan. Het plaatsen van een Biscuitje is, net als in het tijdschrift, alleen voor abonnees gratisHet gratis Biscuitje mag maximaal uit 320 tekens (inclusief spaties) en 1 foto bestaan.

Wilt u een commercieel biscuitje plaatsen? Kijk dan op de pagina Adverteren hoe dat in zijn werk gaat.

AANLEVEREN

Als u bent ingelogd verschijnt hieronder het venster voor de plaatsing van het Biscuitje. Bent u geen abonnee, lever uw Biscuitje dan aan via secretariaat@klei.nl.

Realiseert u zich wel dat uw contactgegevens in de advertentie voor alle bezoekers van de site beschikbaar zijn; kies daarom bij voorkeur voor vermelding van een e-mailadres en niet voor uw telefoonnummer. Zet uw Biscuitje niet in hoofdletters.

GOED OM TE WETEN

Biscuitjes kunt u niet zelf verwijderen. Hebt u voldoende reacties gekregen stuur dan een e-mail naar secretariaat@klei.nl dat het biscuitje verwijderd kan worden. Hiermee voorkomt u onnodige reacties. Na circa drie maanden worden de Biscuitjes automatisch verwijderd. U mag na de vervaldatum een bericht opnieuw plaatsen.

Commerciële advertenties en advertenties waarin cursussen worden aangeboden zijn niet gratis en zullen door de beheerder worden verwijderd. Ook advertenties waarin keramiek objecten te koop worden aangeboden worden verwijderd. Biscuitjes van niet-abonnees worden alleen geplaatst na betaling, zie adverteren voor de tarieven.

Ik wil een biscuitje plaatsen

Als u bent ingelogd kunt u hier uw Biscuitje plaatsen.

Ziet u geen formulier, log dan eerst in bij het forum.