Home Forums HOE WERKT HET FORUM? Reageren op de link in de mail

Dit onderwerp bevat 8 reacties, heeft 4 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  KLEI>Yoka 2 maanden, 4 weken geleden.

9 berichten aan het bekijken - 1 tot 9 (van in totaal 9)
 • Auteur
  Berichten
 • #6785

  KLEI>Yoka
  Sleutelbeheerder

  Vanuit het forum ontvangt een mail met een link om te reageren.
  U klikt op de link en u ziet de laatste reactie in het betreffende onderwerp. Wilt u alle reacties zien klik dan op het betreffende onderwerp.
  Om te reageren klikt u ook op het onderwerp, typ uw bericht en klik vervolgens op de knop VERZENDEN.

  #8028

  Michel Kuipers
  Bijdrager

  Beste Yoka,

  Het is mij nu duidelijk waarom er zo weinig wordt gereageerd in dit nieuwe forum.
  Ik ontvang een mail dat er een vraag is gesteld. Wanneer ik daar naartoe ga kom ik bij de vraag met het betreffende antwoord terecht. Maar dan staat er niet de mogelijk onder om er zelf op te reageren. Daarvoor moet ik eerst weer opnieuw inloggen.
  Het zou een enorme verbetering zijn wanneer de instelling van de site van het forum zo is dat ik na eenmaal te hebben ingelogd, daarna ppermanent ingelogd blijf.
  Zoals al vaker is gemeld is het beter de bouw van de site zó te wijzigen dat de vraag met daarbij alle antwoorden zichtbaar blijft.

  Wanneer wordt de bouw van de site eindelijk eens verbeterd? Kan het jullie niets schelen dat deze niet goed werkt? Jullie missen door het euvel veel contacten, veel feedback en info, en daardoor ook veel nieuwe abonnee’s, neem ik aan. Hoe professioneel gaan jullie om met de site?

  #8030

  marcel
  Bijdrager

  Ook is het verversen van de site een probleem. Je ziet pas alle nieuwe vragen wanneer je, als je op de site bent, weer opnieuw op de knop “Forum” klikt. Er is een mogelijkheid om een ververstijd in te stellen op al uw pagina`s (een soort TTL (time to live) op de cache). Uw website specialist weet dat wel aan te passen……

  #8031

  KLEI>Yoka
  Sleutelbeheerder

  Beste allemaal,

  Wij zijn druk doende om alle problemen m.b.t. het Discussieforum op te lossen. Het streven is dan ook dat de meeste problemen na de vakantieperiode zijn opgelost en dat eer een beter en goedwerkend forum is.

  Mvg Yoka

  #8035

  Truus Westerink
  Bijdrager

  Beste meelezers,
  Ik deel de mening van Michel en Marcel, ik heb al heel lang geen lol meer in het bezoeken van het forum, vanwege de weinige info, feedback en contacten.
  Heb geprobeerd niet kritisch te zijn, maar het moddert nu al heel lang aan, het haalt het bij lange niet met het oude forum, welke de hele dag in de lucht was. Het stimuleert zelfs het boetseren niet.
  De redactie is blijkbaar machteloos,jammer.

  #8487

  Michel Kuipers
  Bijdrager

  Wanneer wordt het forum nu eens eindelijk bijgesteld. Ik krijg een antwoord op een vraag binnen zonder daarbij de vraag en de andere antwoorden erbij te krijgen. Ik heb dan ook niet een mogelijkheid om een antwoord te schrijven, zonder weer opnieuw naar “Forum”te gaan, uren te wachten voordat dit lukt om daarna de betreffende vraag weer aan te moeten klikken. Wanneer oh wanneer is dit euvel opgelost. Je gaf een maand geleden aan dat er aan de bouw van de forum site werd gewerkt. Is men daar nog niet mee klaar? En dan nu terug naar mijn opmerkingen bij de invoering van de nieuwe site. Deze is heel slecht gebouwd, onwerkbaar en dus gebruikersonvriendelijk. Wanneer besluiten jullie eens tot het PROFESSIONEEL laten bouwen van een nieuwe site met forum? De kern van het probleem is de foute bouw van de site.

  #8521

  KLEI>Yoka
  Sleutelbeheerder

  Beste Michel,

  Wij doen onze uiterste best om het oude en nieuwe forum samen te voegen. Dit is echter niet eenvoudig. Daarnaast is het vakantietijd waardoor beslissingen wat lastiger genomen kunnen worden. Graag nog even geduld.

  V.w.b. de mail die je ontvangt met een link om te reageren. Om alle reacties te zien moet je eerst klikken op het onderwerp. Maar om te kunnen reageren moet je wel ingelogd zijn.

  Met vriendelijke groet, Yoka

  #8525

  Michel Kuipers
  Bijdrager

  Beste Yoka,
  Ik geloof dat je mijn opmerkingen niet begrijpt. Natuurlijk ben ik ingelogd. Het probleem is juist dat er alleen een antwoord in een mailbericht komt zonder dat er een mogelijkheid bij staat om te reageren en zonder dat er de vraag bij staat of de andere antwoorden. Het klinkt te eenvoudig om te zeggen dat ik moet doorklikken naar het onderwerp. Dat kan alleen door forum aan te klikken, uren te wachten (omdat de site niet goed werkt), dan op het forum het onderwerp aanklikken en te wachten totdat dat verschijnt. Het is niet alleen de complexiteit van de opzet maar ook de slechte bouw van de site (gevolg: erg traag). Ik ben bang dat de huidige bouwer het niet zal lukken deze bouw zo te veranderen dat die niet allen van opzet maar ook van snelheid verbetert.

  Bijlagen:
  #8543

  KLEI>Yoka
  Sleutelbeheerder

  Michell, sorry, maar misschien begrijp ik je niet goed.
  Ik krijg een mail met een link. Ik klik op de link en zie dan alleen jouw reactie van 22-8-1017, 10.09.
  Boven dit bericht zie je staan:
  HOME > FORUMS > HOE WERKT HET FORUM? > REAGEER OP DE LINK IN DE MAIL >
  Door te klikken op ‘REAGEER OP DE LINK IN DE MAIL’ (dat is het onderwerp van deze topic) zie je alle berichten en helemaal onderaan is het veld waarin je je reactie kunt plaatsen. Het is complex, en daarom gaan we ook terug naar het oude forum, maar helaas gaat dat niet 1-2-3.
  Met vriendelijke groet,
  Yoka

9 berichten aan het bekijken - 1 tot 9 (van in totaal 9)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.