Jubileumwedstrijd KLEI in beweging

Voor de jubileumwedstrijd KLEI in beweging zijn alle abonnees (hobbyisten en professionals) in Nederland en België uitgenodigd om deel te nemen. Inmiddels is de sluitingstermijn voor deelname gesloten.
Juryprijs
Uit de ruim 225 geanonimiseerde inzendingen heeft de jury 42 werken geselecteerd voor de tentoonstelling in oktober bij Huis73 in 's-Hertogenbosch.
De geselecteerde werken worden opgenomen in een catalogus. Deze catalogus is straks te verkrijgen bij Huis73 en via de webwinkel van KLEI.
De jury kent een eerste prijs van € 500,-, een tweede prijs van € 200,- en een derde prijs van € 100,- toe. De jurering van de eerste, de tweede en de derde prijs vindt plaats op zondag 4 oktober.
Publieksprijs
Alle bezoekers aan de expositie kunnen een stem geven aan hun favoriete werkstuk door een stembriefje in te vullen. Het werk met de meeste stemmen ontvangt de publieksprijs van € 200,-.

KLEI keramiek magazine besteed in haar volgende nummers volop aandacht aan de jubileumtentoonstelling en aan de prijswinnaars.

Jubileumtentoonstelling KLEI in beweging, Huis73 (voorheen Babel), ingang Hinthamerstraat 74, 's-Hertogenbosch. Open: maandag t/m vrijdag 9.00-21.00 uur, zaterdag en zondag 9.00-17.00 uur. Van 1 oktober t/m 25 oktober 2020. Vanwege Covid-19 zal er geen feestelijke opening en officiële uitreiking van de juryprijzen plaatsvinden.
Meer informatie op www.klei.nl en www.huis73.nl

Cover: Hilde Boterman, Dordrecht, 220; steengoed, zwartbakkende klei, ongeglazuurd; h 22 cm, Ø 20 cm