Jubileumwedstrijd KLEI in beweging

Voor de jubileumwedstrijd KLEI in beweging zijn alle abonnees, hobbyisten en professionals in Nederland en België, uitgenodigd om deel te nemen. Inmiddels is de sluitingstermijn voor deelname gesloten.
Juryprijs
Uit de ruim 225 aanmeldingen selecteert een vakkundige jury een veertigtal werken die in oktober tentoongesteld worden bij Huis73 in 's-Hertogenbosch. De geselecteerde werken zullen worden opgenomen in een catalogus. Deze catalogus is straks te verkrijgen bij Huis73 en via de webwinkel van KLEI. De jury kent een eerste prijs van € 500,-, een tweede prijs van € 200,- en een derde prijs van € 100,- toe.
Publieksprijs
Alle bezoekers aan de expositie kunnen een stem geven aan hun favoriete werkstuk. Het werk met de meeste stemmen ontvangt de publieksprijs van € 200,-.

KLEI keramiek magazine besteed in haar volgende nummers volop aandacht aan de jubileumtentoonstelling en aan de prijswinnaars.

Jubileumtentoonstelling KLEI in beweging, Huis73 (voorheen Babel), ingang Hinthamerstraat 74, 's-Hertogenbosch. Open: maandag t/m vrijdag 9.00-21.00 uur, zaterdag en zondag 9.00-17.00 uur. Van 1 oktober t/m 25 oktober 2020. Vanwege Covid-19 zal er geen feestelijke opening en officiële uitreiking van de juryprijzen plaatsvinden.
Meer informatie op www.klei.nl en www.huis73.nl