PROFESSIONELE KERAMIEK TECHNIEKEN TIJDELIJK UITVERKOCHT!

Vanwege de grote belangstelling is nu ook het boek Professionele Keramiektecnieken uitverkocht. Ook bij de uitgever is het boek uitverkocht. Het goede nieuws is dat er in februari 2021 een herdruk komt. Wilt u bericht ontvangen wanneer het boek weer beschikbaar is? Meld u hier aan voor de mailinglijst Professionele Keramiektechnieken.

DE GLAZUURGIDS VAN GABRIEL KLINE TIJDELIJK NIET OP VOORRAAD!

Vanwege de grote belangstelling is het boek De Glazuurgids van Gabriel Kline uitverkocht. Ook bij de uitgever is het boek uitverkocht. Het goede nieuws is dat er in februari 2021 een herdruk komt. Wilt u bericht ontvangen wanneer het boek weer beschikbaar is? Meld u hier aan voor de mailinglijst Glazuurgids, Gabriel Kline.

Cadeautip

Enthousiast over het blad KLEI? En op zoek naar een origineel cadeau? Maak iemand blij met een cadeau-abonnement voor € 30,00*. Aanbieding in 2020: geef of neem zelf een abonnement met ingang van het januarinummer 2020 en krijg de reeds verschenen nummers plus het extra jubileumnummer en de '40 jaar KLEI'-lomer en sponsje toegezonden. Ga naar www.klei.nl/winkel Daar vindt u ook andere interessante artikelen *Voor verzending binnen Nederland en België.

Zo doe je dat, deel 1

Het boek Zo doe dat, deel 1 geeft antwoord op de meest gestelde vraag aan keramisten: ‘Hoe doe je dat?’. Peter Timmers ging voor KLEI keramiek magazine op zoek naar antwoorden op deze vraag en bezocht inmiddels tientallen keramisten in hun atelier. Zij gaven hem antwoord op die vraag en lieten hun werkproces aan hem zien. De eerste twaalf artikelen zijn nu gebundeld in een boek. Zij zijn grondig herzien en er zijn nieuwe foto’s toegevoegd van ander werk van deze keramisten. Deelnemende keramisten: Christiane Zegers, Tessa Droog, Let de Kok, Petrus Griepink, Jürg C. Bächtold, Pauline Hoeboer, Jannie van der Wel, Esther van Groeningen, Caroline Peeters, Bibi Kriek, Conny Pols, Willy van Bussel Formaat: 21 x 21 cm, 132 pagina’s, Nederlandstalig, kleur, harde kaft en leeslint. Prijs: € 15,95 exclusief verzendkosten. Het boek is te bestellen via de webwinkel.