Vraag & aanbod aanleveren

Alleen particuliere, niet-commerciële berichten zijn toegestaan. Het plaatsen van mini-advertentie in Vraag & Aanbod is, net als in het tijdschrift, alleen voor abonnees gratis De gratis mini-advertentie mag maximaal uit 320 tekens (inclusief spaties) bestaan en op de website is het plaatsen van 1 foto toegestaan.

Wilt u een commerciële advertentie plaatsen? Kijk dan op de pagina Adverteren hoe dat in zijn werk gaat.

PLAATSEN VRAAG & AANBOD

U kunt via dit formulier zelf een mini-advertentie in Vraag & Aanbod aanleveren. Deze zal na beoordeling door de webredactie worden geplaatst. 

Realiseert u zich wel dat uw contactgegevens in de advertentie voor alle bezoekers van de site beschikbaar zijn; kies daarom bij voorkeur voor vermelding van een e-mailadres en niet voor uw telefoonnummer. Zet uw tekst niet in hoofdletters.

GOED OM TE WETEN

De mini-advertentie in Vraag & Aanbod kunt u niet zelf verwijderen. Hebt u voldoende reacties gekregen stuur dan een e-mail naar secretariaat@klei.nl dat de mini-advertentie verwijderd kan worden. Hiermee voorkomt u onnodige reacties. Na circa drie maanden worden de mini-advertenties automatisch verwijderd. U mag na de vervaldatum een bericht opnieuw plaatsen.

Commerciële advertenties en advertenties waarin cursussen worden aangeboden zijn niet gratis en zullen door de beheerder worden verwijderd. Ook advertenties waarin keramiek objecten te koop worden aangeboden worden verwijderd. Mini-advertenties in Vraag & Aanbod van niet-abonnees worden alleen geplaatst na betaling, zie adverteren voor de tarieven.